Werken bij Farm Dairy

HR Business Partner

Even voorstellen:

Welkom bij Farm Dairy, gevestigd in Lelystad, waar dagelijks verse melk wordt verwerkt tot hoogwaardige zuivelproducten zoals volle, halfvolle en magere melk, vla en yoghurt. Met een team van ongeveer 160 toegewijde medewerkers die dag en nacht klaarstaan om de koelkasten van Nederland te vullen, spelen wij een essentiële rol in het dagelijkse leven van mensen.

Wat ga je doen:

Als HR Business Partner begrijp je dat gemotiveerde medewerkers de motor zijn achter ieder succesvol bedrijf. In nauwe samenwerking met de HR Manager draag je bij aan het formuleren van strategische HR-doelstellingen die de organisatiedoelen ondersteunen. Onze HR-afdeling is een hecht team van professionals, waarbij jouw rol cruciaal is voor het succes van ons bedrijf. Je werkt binnen een uitdagende en dynamische omgeving, waarbij de meeste van onze medewerkers opereren in een 5ploegendienst.

Strategische Samenwerking:

 • In nauwe samenwerking met onze HR-manager, ontwikkel en implementeer je strategische HRdoelstellingen die aansluiten bij onze bedrijfsvisie en groeistrategieën.
 • Adviseer het operationele leiderschap over HR-gerelateerde kwesties en draag bij aan besluitvorming op basis van gegevens en inzichten.

 

Talentwerving en -behoud:

 • Identificeer personeelsbehoeften binnen onze organisatie en werk samen met het team om effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen.
 • Coördineer wervingsactiviteiten, voer interviews uit en draag bij aan het vinden van de juiste talenten voor onze teams.

 

Training en Ontwikkeling:

 • Identificeer behoeften op het gebied van training en ontwikkeling en ontwerp programma’s die medewerkers in staat stellen te groeien en uit te blinken binnen Farm Dairy
 • Ondersteun managers bij het uitvoeren van prestatiebeoordelingen en het stimuleren van een cultuur van voortdurende verbetering. Arbeidsverhoudingen en

 

Beleidsimplementatie:

 • Beheer arbeidskwesties, inclusief het oplossen van conflicten en het implementeren van HR-beleid en -procedures die voldoen aan de wettelijke normen.
 • Zorg ervoor dat onze operationele teams werken in overeenstemming met best practices en regelgeving.

 

Gegevensanalyse en Rapportage:

 • Analyseer HR-gegevens om trends te identificeren en waardevolle inzichten te presenteren aan het management.
 • Genereer rapporten die de impact van HR-initiatieven op onze productieactiviteiten illustreren.

 

Change Management en Leiderschapsondersteuning:

 • Speel een proactieve rol in veranderingsinitiatieven en bied ondersteuning aan het leiderschapsteam bij het navigeren door HR-gerelateerde uitdagingen.

Wat vragen wij:

Wat vragen wij:

Expertise:

Wat mag je van ons verwachten:

Sluit jij je bij ons aan?

Wil je meer informatie? Bel naar HR via 0320 267 880 of stuur een mail naar hr@farmdairy.com

Jouw contactpersoon

Sandia Kewalbansing

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Farm Dairy of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.