Over ons

Vertrouwde kracht in de private label sector

Al een kwart eeuw is Farm Dairy dé vertrouwde kracht in de private label sector, een specialist waar je op kunt bouwen voor zowel dagverse als houdbare zuivel uit duurzame melkstromen als plantaardige zuivelalternatieven.

Wij staan voor maatwerk en partnership, waarbij jouw unieke wensen centraal staan en vertaald worden naar producten met een superieure prijs-kwaliteitverhouding. Samen met jou pakken we de kansen in de dynamische wereld van zuivel en plantaardige zuivelalternatieven.

Ons aanbod

Ons aanbod is rijk en divers: van melk tot yoghurt en vla. Altijd afkomstig uit Duurzame melkstromen voorzien van keurmerken zoals ‘On the way to Planetproof’ en ‘Beter voor Natuur & Boer’.

En onze plantaardige producten? Die zijn een essentieel onderdeel van wat we vandaag aanbieden, ontwikkeld met jouw consument in gedachten en gemaakt om te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en ethische keuzes.

Bij Farm Dairy zijn we niet alleen toegewijd aan kwaliteit en duurzaamheid, maar ook aan het continu innoveren van jouw assortiment. Samen versterken we jouw merk met verantwoorde en vooruitstrevende producten. Zullen we de krachten bundelen?

Keurmerken

Bij Farm Dairy zijn we trots op onze keurmerken, die onze inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en ethische normen bevestigen.