Werken bij Farm Dairy

Operator

Al meer dan 25 jaar leveren we heerlijke dagverse zuivelproducten zoals melk, yoghurt en vla. En in 2023 zijn we gestart met de ontwikkeling van houdbare zuivel én plantaardige zuivelalternatieven Elk product dat we maken is voorzien van keurmerken zoals ‘On the way to Planetproof’ en ‘Beter voor Natuur & Boer’. Als operator bij Farm Dairy speel je vanaf dag één een belangrijke in onze duurzame missie. Met jouw vaardigheden en inzet zorg je er bovendien voor dat het productieproces vlekkeloos verloopt. Bouw jij mee aan een mooie toekomst voor duurzame en plantaardige zuivel?

Als Operator bij Farm Dairy:

We zoeken een Operator die:

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de Operator die met ons wil werken aan de zuivel van de toekomst? Wil je bijdragen aan een duurzame productie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Stuur dan een maitje naar HR@farmdairy.com. Of nog makkelijker vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je terug. Voor vragen over deze functie staan we klaar om je verder te helpen.

Jouw contactpersoon

Sandia Kewalbansing

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Farm Dairy of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.