Werken bij Farm Dairy

Spring aan boord bij Farm Dairy!

Waar we de koe bij de horens vatten in elke uitdaging! Ben je klaar om samen met ons te innoveren en te groeien? We zoeken naar mensen die net zo vlot en fris zijn als onze zuivelproducten. 

Bij ons geen dagelijkse sleur, maar een omgeving waar je ideeën kunt laten stromen als zuivel uit een pak. Dus, ben jij de zuivelkoning of -koningin die we zoeken? Kijk dan naar onze vacatures en pak deze kans voor een geweldige toekomst bij Farm Dairy!

HR Medewerker

Jouw talent voor organisatie en structuur, gecombineerd met een hart voor het welzijn van onze medewerkers, maken jou de perfecte aanvulling op ons team.

Lees verder

Storingsdienstmonteur

Ga de uitdaging aan als Farm Dairy’s storingsdienstmonteur: waar jouw technische skills essentieel zijn voor onze leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Solliciteer nu!

Lees verder

Kwaliteitsanalist

Zet jouw precisie in als Kwaliteitsanalist bij Farm Dairy en bewaak de superieure kwaliteit van onze zuivelproducten. Kom ons versterken!

Lees verder

Operator

Sluit je aan als Operator bij Farm Dairy en wordt de drijvende kracht achter onze moderne zuivelproductielijnen. Jouw kans om uit te blinken!

Lees verder
Jouw contactpersoon

Sandia Kewalbansing

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Farm Dairy of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.