Werken bij Farm Dairy

Kwaliteitsanalist

In verband met een interne verschuiving is er een vacature voor kwaliteitsanalist vrijgekomen! Heb jij oog voor kwaliteit en wil je graag een mooie stap maken binnen Farm Dairy? Grijp nu je kans!

Wie zijn wij?

Op een veilige manier dagverse zuivel van uitstekende kwaliteit op tijd aan onze klanten leveren. Dat is wat we doen, wat er in ons DNA zit en waarin wij ons continu willen verbeteren. Om te kunnen blijven verbeteren nodigen wij iedereen die bij Farm Dairy werkt uit om met ideeën en verbetermogelijkheden te komen. De meldingen die wij hiervoor binnenkrijgen worden vervolgens allemaal besproken en teruggekoppeld naar de medewerker want; waardering en erkenning is voor ons belangrijk. Het vakmanschap waarmee wij onze producten produceren is iets waar we trots op zijn en waar we graag in investeren. Medewerkers volgen bij ons daarom regelmatig trainingen en opleidingen om hun kennis te verbreden. Bij Farm Dairy werken betekent dat je onderdeel uitmaakt van een team waarin iedereen ertoe doet en waarbij je elkaar houdt aan gemaakte afspraken. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat er elke dag zo een 600.000 liter zuivel richting de koelkasten van onze klanten gaat.

Taken en verantwoordelijkheden:

Naast het uitvoeren van dagelijkse en periodieke kwaliteitsanalyses ondersteun je de QC-manager met het evalueren en verbeteren van kwaliteit door het hele productieproces heen. Je doet dit door niet alleen analyses uit te voeren, maar juist ook deze te interpreteren en analyseren om zo verbeterpunten te vinden en op te lossen.

Wie ben jij?

Je gaat zorgvuldig en accuraat te werk en weet feilloos probleemanalyses te maken. Daarnaast kan je je goed schriftelijk uitdrukken, zodat je onder andere verbeterplannen kunt schrijven. Ook plannen en organiseren gaat je gemakkelijk af. Tot slot is samenwerken voor jou geen probleem, je komt namelijk met 5 collega’s op het lab te werken.

Daarnaast:

Wat mag je van ons verwachten?

Allereerst ontvang je van ons een prima salaris, welke ligt vastgelegd in de Zuivel CAO. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Hiervoor ontvang je ook budget. Je werkt in dagdienst en draait af en toe een weekeinde volgens een vast rooster. Wij bieden een eindejaarsuitkering van 4% en een premievrij pensioen en wij hebben een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes e.d. organiseert.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie? Bel naar HR via 0320 267 880 of stuur een mail naar hr@farmdairy.com

Jouw contactpersoon

Sandia Kewalbansing

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Farm Dairy of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.