Werken bij Farm Dairy

Storingsdienstmonteur

Al meer dan 25 jaar loopt Farm Dairy voorop in de productie van dagverse zuivel. En in 2023 zijn we gestart met de ontwikkeling van houdbare zuivel én plantaardige zuivelalternatieven. Elk product dat we maken is voorzien van keurmerken, zoals On the way to PlanetProof en Beter voor Natuur & Boer, en draagt bij aan onze missie voor duurzaamheid en kwaliteit. Om deze missie voort te zetten, zijn we op zoek naar een monteur die in onze moderne fabriek in Lelystad wil werken. Ben jij precies, technisch vaardig, met een duurzaam hart? Dan is deze functie perfect voor jou!

Als Storingsdienstmonteur bij Farm Dairy:

We zoeken een Storingsdienst monteur die:

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de monteur die we zoeken? Ben je enthousiast, gemotiveerd en betrokken? Stuur dan een bericht naar HR@farmdairy.com. Of nog makkelijker laat je gegevens achter en we bellen je terug. Voor vragen over deze functie kun je altijd bij ons terecht. Word onderdeel van Farm Dairy en help ons de standaard in de zuivelindustrie te zetten!

Jouw contactpersoon

Sandia Kewalbansing

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Farm Dairy of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement.