Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de PLMA!

Ontdek ons zuiveluniversum

Bij Farm Dairy zetten we ons in voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid van elk product. Van dagelijks verse melk, heerlijke yoghurt en romige vla, tot innovatieve plantaardige varianten – wij leveren producten die niet alleen goed smaken, maar ook goed doen.

Op deze pagina staat de productinformatie en de contactinformatie van de producten die we op de PLMA presenteren en de teamleden die op de beurs aanwezig zijn.

Farm Dairy is synoniem met versheid. Ons assortiment verse zuivelproducten, waaronder melk, yoghurt en vla, wordt zorgvuldig geproduceerd met uitsluitend duurzame melk met keurmerken zoals ‘On the way to PlanetProof’ en ‘Beter voor Natuur & Boer’. De melk wordt dagelijks opgehaald bij de boeren en staat vaak binnen 1 à 2 dagen al in de supermarkt. In zuivelpakken of onze gebruiksvriendelijke, goed recyclebare 2L cans.

Duurzaamheid stopt niet bij vers. Onze houdbare zuivelproducten bieden dezelfde hoge kwaliteit en smaak, verpakt in gemak. Met geavanceerde conserveringstechnieken zorgen we ervoor dat onze houdbare melk lang vers blijft, zonder in te boeten op smaak of voedingswaarde. Uiteraard gebruiken we ook voor onze houdbare zuivel uitsluitend duurzame melkstromen, zoals ‘On the way to PlanetProof’ en ‘Beter voor Natuur & Boer’.

Plantaardig heeft de toekomst en bij Farm Dairy omarmen we deze toekomst met een assortiment van plantaardige alternatieven voor melk, yoghurt, vla en barista. Dit doen we zoveel mogelijk met lokaal geteelde grondstoffen; duurzaam en dichtbij. Met een uitgebalanceerde voedingswaarde en gewoon lekker.

Kees van Rooijen
Commercial manager
M    +31 (0) 6 11 39 87 67 
kees.van.rooijen@farmdairy.com

Claartje Grievink
Product Developer
M +31 (0)6 13 364 041
Hans Zijlstra
Manager Quality & Technology
M +31 (0)6 572 02763 

Arend Bouwer
General Manager
M   +31 (0)6 13 215649
arend.bouwer@farmdairy.com

José Rijkaart-Verlaan
Customer Marketeer
Mob. +31 (0)6 513 73 979 
jose.rijkaart@farmdairy.com

Duurzame grondstoffen

Onze grondstoffen en ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel onze planeet als jouw gezondheid te respecteren. Nederlandse melk met altijd een keurmerk zoals ‘On the way to PlanetProof’ en ‘Beter voor Natuur & Boer’. Gecertificeerde cacao (Rainforest Alliance). En lokaal geteelde grondstoffen voor ons plantaardige assortiment.

    

Kwaliteit in elk pak

Kwaliteit is meer dan een woord voor ons, het is onze handtekening. In elk product van ons assortiment voegen we onze inzet en vakmanschap samen met de beste ingrediënten om de lekkerste en beste producten te maken.